Sisteme de măsură şi control Damcos
Emerson Process Management

Damcos este un furnizor mondial de soluţii pentru controlul şi managementul aplicaţiilor maritime. Această marcă este deţinută de grupul Emerson Process Management.

Principalele specializări ale companiei sunt managementul tancurilor, comanda valvelor şi măsurarea nivelului din tancuri. Aceste tehnologii sunt proiectate în special pentru nave din industria petrolieră. Fiecare soluţie, livrarea unei componente sau proiectarea unui sistem complet de management, va fi realizata cu ajutorul competenţelor practice acumulate în peste 50 de ani de experienţă. Toţi angajaţii Damcos au legături strânse cu sectorul maritim şi înţeleg în totalitate funcţiile complexe de la bordul unei nave.

Damcos
Marine Tank Management

Produsul Marine Tank Management este o soluţie personalizată pentru monitorizare şi controlul complet al tancurilor de la bordul unei nave. Totul este inclus: senzori, instrumente, sisteme, dar şi diferite componene necesare pe punte şi în tancuri, ca valve, actuatoare, transmiţătoare de nivel şi radare pentru măsurarea nivelului de încărcare din tancuri.

Gama Damcos de actuatoare pentru valve cuprinde diferite niveluri de automatizare – de la sisteme hidraulice simple, controlate manual, până la cele mai avansate soluţii electro-hidraulice computerizate.

Damcos

Măsurarea nivelurilor din tancuri va fi efectuată cu ajutorul unui transmiţător de nivel sau prin tehnologie radar. Transmiţătorul de nivel MAS 2600 poate fi utilizat la bordul tuturor tipurilor de nave, de exemplu în tancurile de balast, petrol, de service sau pentru măsurarea pescajului. Tehnologia radar este utilă în tancurile cu produse şi chimicale, în aplicaţiile de monitorizare a încărcăturii.

Alte informaţii

Echipa Ultrans TM a urmat cursuri de pregătire şi autorizare pentru punerea în funcţiune, întreţinerea şi service-ul produselor Damcos, fiind agenţi autorizaţi ai companiei în România.


Link

Site Producător