Semnalizator AIS portabil em-trak I100
em-trak
Warning I100 va necesita certificare radio ANCOM. Dispozitivul va fi livrat deja configurat cu datele de identificare obţinute în prealabil de la ANCOM. Reconfigurarea poate fi efectuată la cerere.
em-trak I100

I100 este un dispozitiv revoluţionar de urmărire AIS, robust, cu antene GPS şi VHF integrate în carcasă, alimentat de la un acumulator intern. Emiţătorul inteligent de 2W, măsurile de securitate, preţul redus şi instalarea facilă ajută la implementarea în masă pe orice tipuri de nave, incluzând ambarcaţiunile de foarte mici dimensiuni.

I100 em-trak se activează prin introducerea în suportul special, care poate rămâne montat permanent pe ambarcaţiune. Fiecare unitate corespunde suportului propriu, unic.

Încărcat complet, acumulatorul intern va oferi Semnalizatorului AIS o autonomie de până la cinci zile. Reîncărcarea bateriei se efectuează în aproximativ cinci ore.

I100 dispune de măsuri de securitate pasive şi active pentru a preveni manipularea frauduloasă şi transferul neautorizat între ambarcaţiuni.

Designul inteligent asigură operarea tip Carrier Sense şi interoperabilitate cu orice sistem AIS. Se facilitează implementarea la scară largă şi integrarea cu sistemele AIS disponibile.

Caracteristici şi specificaţii
arrow Antene complet integrate
arrow Livrat cu suport de montare pe catarg
arrow Echipament de înaltă calitate, construcţie rezistentă
arrow Baterie internă reîncărcabilă, 2100mAh Li-Ion, operare până la 5 zile
arrow Staţie de încărcare cu adaptor de alimentare, durată încărcare 5 ore
arrow Robust şi uşor, IPx7 - Unitate: 350mm x 63mm, 250g
arrow Emiţătorul inteligent CS asigură interoperabilitatea cu toate reţelele AIS
Broşuri şi alte informaţii

Compania Ultrans TM este unic reprezentant em-trak în România.


PDF File

Broşură [EN]
em-trak I100

Link

Site Producător