Pachetul software Mastex MX Suite
Mastex
MX Suite

MX Suite este o colecţie de module software produsă de compania olandeză Mastex, iar elementele acesteia pot fi achiziţionate individual sau ca un pachet complet. S-a depus un efort important pentru a oferi o interfaţă cât mai prietenoasă cu utilizatorul: software-ul poate fi operat atât de persoane fără experienţă în domeniul computerelor, cât şi de utilizatori avansaţi.

Pachetul MX Suite este alcătuit din următoarele module opţionale:

arrow MX Mentenanţă
arrow MX Echipamente
arrow MX Certificate
arrow MX Siguranţă
arrow MX Inventar
arrow MX Achiziţii
arrow MX Consum
arrow MX Echipaj
arrow MX Documente
arrow MX Voiaje
arrow MX Mesagerie
arrow MX Birou

În paragrafele următoare vom detalia câteva module mai importante. Vă rugăm să vizitaţi şi site-ul producătorului pentru mai multe informaţii despre funcţiile disponibile.

MX Inventar
MX Suite

MX Suite are grijă de controlul stocurilor de la bordul navei. Modulul MX Inventar vă informează despre piesele sau produsele disponibile şi stocul lor curent, atenţionându-vă în momentul în care acesta scade sub un prag configurabil. În acel moment, modulul MX Achiziţii poate trimite la birou, automat sau după confirmare, formulare de achiziţie deja completate cu datele furnizorilor şi navei solicitante.

MX Certificate

Modulul MX Certificate va oferi o privire de ansamblu clară asupra stării tuturor certificatelor de la bord. Certificatele pot fi ordonate în grupuri, iar datele de obţinere, expirare şi reînnoire vor fi afişate grafic. La apropierea perioadei de reînnoire, sistemul va genera alerte atât la navă, cât şi la birou. În baza de date pot fi adăugate copii scanate ale certificatelor, pentru a le avea mereu la îndemână.

MX Mentenanţă
MX Suite

În acest modul, lucrările de mentenanţă sunt împărţite în categorii, apoi detaliate la nivel de echipament sau sistem. Activităţile pot fi create automat, pentru orice echipament, la un anumit interval de timp sau ore de funcţionare, sau pot fi introduse manual de utilizator. Detaliile includ:

arrow O descriere scurtă a lucrării
arrow O descriere detaliată a lucrării (job chart) şi a modului de executare
arrow Durata operaţiunii
arrow Rangul persoanei responsabile pentru lucrare
arrow Timpul de suspendare a activităţii normale
arrow Poze ale echipamentelor sau lucrărilor
arrow Documente, cum ar fi instrucţiuni de lucru de la furnizorul de echipamente
arrow Piesele şi cantităţile consumate

Sincronizare cu biroul

Pentru a ţine biroul la curent cu starea navelor, în MX Suite a fost integrat un modul de comunicaţii. Sincronizarea în ambele direcţii va facilita comunicarea între navă şi birou. Datele pot fi transferate online (metoda recomandată), mutate manual printr-o memorie USB sau trimise prin email.

Modulul MX Birou va prezenta toate datele din modulele instalate pe fiecare navă a armatorului, iar problemele existente, stocurile scăzute şi avertismentele vor fi clar evidenţiate. Prin intermediul sistemului de sincronizare se vor putea schimba mesaje text şi trimite formulare completate şi semnate digital.

Broşuri şi alte informaţii

Echipa Ultrans TM este unic reprezentant al Mastex în România. Pe lângă livrarea şi instalarea produsului, putem oferi consultanţă la alcătuirea şi configurarea bazei de date iniţiale cu informaţii despre nave. La cerere vom organiza şi sesiuni de instruire pentru personalul de la birou şi cel navigant.

Utilizarea fără restricţii este cea mai bună metodă de a înţelege şi aprecia cu adevărat avantajele acestui pachet software. În acest scop, vă oferim o versiune demonstrativă a pachetului complet MX Suite, valabilă până la trei luni, cu instalare gratuită la birou şi pe una sau două nave.

Descrierea de mai sus acoperă o mică parte din multitudinea de funcţii ale soluţiei MX Suite. Vă rugăm să vizitaţi site-ul producătorului pentru mai multe detalii şi să ne contactaţi în vederea instalării versiunii demonstrative.


PDF File

Broşură Mastex
MX Suite

Link

Site Producător