Singura companie românească certificată de
Comisia Rinului (CCNR) / WSV-FVT pentru instalare
CCNR WSV
Tahograful naval Marble MS-715
Marble Automation
Marble MS-715

Utilizând un tahograf naval aprobat de ANR şi Comisia Rinului, programul navei devine mult mai flexibil: cât timp numărul de ore permise zilnic nu este depăşit, navigaţia se poate desfăşura în orice moment al zilei şi orele de aşteptare nu sunt contorizate ca timp de funcţionare. Săptămânal veţi beneficia de ore suplimentare adăugate la programul standard. În OMTC 319/2006 anexa 1, art. 8, publicat în Monitorul Oficial 343 bis, se specifică nevoia unui tahograf la bordul navei dacă se doreşte navigarea în afara orarului standard. Tahograful MS-715 a fost construit în acest scop şi este în conformitate cu toate cerinţele europene.

Avantajele soluţiei Marble

arrow Armatorul are putere sporită de decizie cu privire la programul de operare
arrow Un singur aparat ce poate monitoriza până la trei elice
arrow Interfaţă simplificată, uşor de utilizat
arrow Memorie pentru înregistrarea timpilor de operare şi a altor evenimente
arrow Compact şi uşor de instalat
arrow Senzori ajustabili, rezistenţi la mediul dificil de lucru (imaginea din dreapta)
arrow Conexiune pentru imprimantă (imaginea de mai jos)

Marble MS-715
Aplicaţii şi obligaţii
Marble MS-715

Nava se poate abate de la orarul stabilit dacă este echipată cu un tahograf aprobat de ANR. Acesta va trebui să fie în funcţiune de la începutul ultimei perioade de odihnă neîntreruptă - 8 ore pentru exploatare A1, respectiv 6 ore pentru A2 - iar organele de control trebuie să-l poată accesa la cerere.

Broşuri şi alte informaţii

Echipa Ultrans TM este autorizată pentru instalarea, punerea în funcţiune, întreţinerea, recalibrarea obligatorie şi service-ul produselor Marble Automation, fiind unicii reprezentanţi ai companiei în România.

Vă rugăm să precizaţi, odată cu solicitarea instalării, localitatea în care se va afla nava şi dacă doriţi o sursă stabilizată de alimentare.


Link

Site Producător