R5 SUPREME - aplicaţii avansate
Saab

Sistemul Saab R5 SUPREME AIS este proiectat în special pentru nave SOLAS şi aplicaţii avansate, ca AIS Secure sau Warship. Beneficiază de toate avantajele celei de-a cincea generaţii de tehnologie transponder Saab, continuând succesul sistemului R4 AIS, instalat pe aproximativ 20.000 de nave din întreaga lume.

Saab R5 conţine tehnologii radio digitale de ultimă generaţie, dezvoltate în urma unei perioade de peste cinci ani de cercetare în domeniu. Utilizând tehnologie radio specifică sistemelor din clasa militară, componentele incluse în R5 SUPREME reprezintă un mare pas înainte comparativ cu vechea generaţie. Platforma R5 va continua să evolueze pe măsură ce se vor introduce noi cerinţe şi va rămâne un produs de referinţă în domeniul AIS pentru mulţi ani de acum încolo.

Saab R5 SUPREME

Versiunea SUPREME a sistemului R5 oferă utilizatorului un produs flexibil şi fiabil. Ecranul tactil color de mari dimensiuni şi varietatea de interfeţe disponibile fac acest produs ideal pentru integrarea în soluţiile de comandă moderne şi interconectate.

Caracteristici şi specificaţii
arrow LCD color 7”, ultra-luminos, contrast ridicat
arrow Ecran tactil, control prin keypad sau tastatură USB
arrow Interfeţe Ethernet, RS-422 şi USB
arrow Opţional: unităţi display suplimentare pentru operare în mod redundant sau slave
arrow Folosirea memoriei USB pentru actualizări software rapide, jurnalizarea datelor etc.
arrow Întunecare automată, manuală sau de la distanţă
arrow Priză Pilot integrată în ecran
Saab R5 SUPREME
arrow Suport complet AIS-SART
arrow Mesagerie text
arrow Funcţie de test a comunicaţiei VHF
arrow Compatibil cu Senzorul de Navigaţie R4 Nav
arrow Design rezistent la intemperii
arrow Montare pe suport sau integrare în consolă
Versiuni GPS / DGPS

Saab oferă sistemele de nouă generaţie R5 SUPREME şi în versiuni GPS / DGPS conforme IMO, ca soluţie autonomă de navigaţie sau complementară transponder-ului R5 AIS. Ecranul color tactil de dimensiuni mari oferă o interfaţa regândită pentru a fi cât mai accesibilă utilizatorilor, iar noul CDU R5 este cea mai modernă, flexibilă şi versatilă soluţie de navigaţie de pe piaţă.


Saab R5 NAV

Broşuri şi alte informaţii

Echipa Ultrans TM a urmat cursuri de pregătire şi autorizare pentru instalarea, punerea în funcţiune, întreţinerea şi service-ul produselor Saab TransponderTech, fiind unicii reprezentanţi ai companiei în România.

Pentru intervenţii service în garanţie sau în afara garanţiei completaţi formularul alăturat şi trimiteţi-l ori pe adresa noastă de e-mail, ori pe cea poştală. RAPORT DEFECŢIUNE

Vă rugăm să precizaţi, odată cu solicitarea instalării, localitatea în care se va afla nava, dacă doriţi o sursă stabilizată de alimentare duală (186-264V CA şi 18-36V CC) şi dacă doriţi conectarea la un sistem ECDIS existent sau la alţi senzori.


PDF File

Broşură Saab
R5 SUPREME AIS

Link

Site Producător