Sisteme radar de măsură Rosemount
Emerson Process Management

Rosemount Marine dezvoltă de peste 30 de ani sisteme radar pentru tancuri maritime. Tehnologia radar a deschis drumul spre măsurarea exactă a nivelurilor din tancuri, mulţumită fiabilităţii superioare şi metodei de măsurare fără contact. De-a lungul anilor, principiile fundamentale - siguranţa la bord, eficienţa, grija pentru mediu şi operarea fără nevoia de mentenanţă - au condus la dezvoltarea sistemelor. Aceste valori se traduc în siguranţă şi profitabilitate pentru beneficiarii sistemelor.

Această marcă este deţinută de grupul Emerson Process Management.

Rosemount Marine
Soluţii de măsură
Rosemount Marine

Soluţiile Rosemount Marine sunt disponibile pentru toate tipurile de tancuri, inclusiv LNG şi FPSO. Aproximativ 60% din instalaţiile de măsurare a nivelurilor din tancuri de la bordul noilor nave construite sunt sisteme Rosemount Marine.

La proiectarea unui sistem complet se pot alege diverse soluţii STaR: măsurare radar a tancurilor, alarme pentru nivel ridicat şi supraîncărcare, măsurare electro-pneumatică a tancurilor de balast, combustibil sau a spaţiilor goale etc.

Alte informaţii

Echipa Ultrans TM a urmat cursuri de pregătire şi autorizare pentru punerea în funcţiune, întreţinerea şi service-ul produselor Rosemount Marine, fiind agenţi autorizaţi ai companiei în România.


Link

Site Producător
Cargo

Link

Site Producător
Transfer

Link

Site Producător
Alarmă