Sisteme de alarmă şi supraveghere punte
Marble Automation
Marble BNWAS

Scopul sistemului Marble de alarmă şi supraveghere a navigaţiei pe punte (BNWASBridge Navigational Watch Alarm System) este de a preveni momentul în care ofiţerul de serviciu adoarme neintenţionat. Prin solicitarea unei acţiuni în mod regulat se garantează vigilenţa, iar şansele producerii unui accident sunt reduse drastic.

Noile reglementări ale IMO Maritime Safety Committee (MSC) impun dotarea cu un BNWAS în conformitate cu standardele de performanţă IMO. Sistemul Marble deţine aprobare de tip conformă cu legislaţia în vigoare pentru Sistemele de Alarmă şi Supraveghere a Navigaţiei pe Punte, aşa cum a fost stabilită de către IMO în Rezoluţia 128 (75) şi IEC 62616.

Comunicarea cu VDR este integrată, iar pilotul automat poate fi de asemenea conectat la BNWAS. Sistemul acceptă butoane suplimentare de resetare de la distanţă şi senzori PIR (infraroşu pasiv). Opţional se poate instala o unitate pentru selectarea ofiţerului ce urmează să fie alertat in situaţiile de urgenţă, atunci când alarma nu este resetată la timp. Toate unităţile opţionale sunt de mici dimensiuni şi pot fi instalate cu uşurinţă.

Avantajele sistemului

arrow Conţine într-o singură unitate toate elementele necesare pentru conformitatea cu IMO 128 (75)
Marble BNWAS arrow Interfaţă de comunicare cu VDR şi ECDIS (NMEA)
arrow Se pot adăuga butoane suplimentare de resetare
arrow Raportare în cabinele ofiţerilor
arrow Costuri reduse de instalare
arrow Fără lumini deranjante, dotat cu reglaj de intensitate luminoasă
arrow Funcţie de pornire automată odată cu activarea pilotului automat

Broşuri şi alte informaţii

Echipa Ultrans TM este autorizată pentru instalarea, punerea în funcţiune, întreţinerea, şi service-ul produselor Marble Automation, fiind unicii reprezentanţi ai companiei în România.


PDF File

Broşură [EN]
Marble BNWAS

Link

Site Producător