Kit naval de integrare Cobra C330H
Cold Cut Systems

Tehnica de stingere a incendiilor Cold Cut Cobra combină forţa de perforare a jetului hidroabraziv cu stingerea prin pulverizarea fină a apei. Vizitaţi această pagină pentru o descriere pe larg a metodei de funcţionare.

Jetul de înaltă presiune permite aditivului abraziv să străpungă practic orice material de construcţii cunoscut, formând cu mare viteză, imediat după perforare, o „ceaţă” de apă foarte eficientă la stingerea incendiilor.

Această metodă oferă o formă sigură de atac împotriva incendiilor interioare şi gazelor inflamabile, plasând pompierul într-o poziţie exterioară.

C330H este conceput pentru uz naval şi maritim: fabricat în mare parte din oţel inoxidabil, de clasificare IP înaltă, proiectat pentru rezistenţă la şocuri şi expunere la condiţii dificile de mediu.

Kitul naval C330H este proiectat pentru integrarea cu sistemul hidraulic deja existent la bordul navei, se livrează cu interfaţă proprie la motorul hidraulic şi cuprinde componentele principale, inclusiv lancea de refulare. Controlul echipamentului se face prin cablul integrat în furtun. Echipamentul poate fi instalat în mod dual pentru redundanţă.

Cold Cut Cobra Kit Naval
Unitate cadru navală Cobra C330D
Unitate Cadru Navală Cobra

Unitatea cadru C330D este concepută pentru uz naval şi maritim: fabricată în mare parte din oţel inoxidabil, de clasificare IP înaltă, proiectată pentru rezistenţă la şocuri şi expunere la condiţii dificile de mediu. Unitatea cadru navală C330D este conformă cu standardele militare NATO şi suedeze.

Designul compact al unităţii cadru navale C330D oferă flexibilitate maximă în privinţa manevrabilităţii şi transbordării între vehicule - aeriene, maritime, terestre.

Aparatul este un sistem de perforare şi stingere (26 l/min) alimentat de la un motor diesel cu 4 cilindri. Unitatea oferă o platformă flexibilă pentru utilizarea gamei de accesorii.

Broşuri şi alte informaţii

Ultrans TM este unic reprezentant al Cold Cut Systems în România.

Recomandăm cu insistenţă ca personalul să fie instruit atât pentru operare, cât şi pentru planificarea utilizării stingătorului Cold Cut Cobra. Se recomandă de asemenea ca organizaţiile care operează Cobra să dezvolte tactici şi strategii adaptate şi localizate. Oferim consultanţă şi formare profesională în aceste domenii.

Punerea în funcţiune trebuie să fie întreprinsă de personalul Cold Cut Systems.


PDF File

Broşură
Kit integrare C330H

PDF File

Broşură
Unitate cadru C330D

PDF File

Poster
Unitate navală

Link

Site Producător


Cold Cut Cobra