Senzori seismici USAR Search
Leader

Leader Search este un echipament USAR (căutare şi salvare urbană) dotat cu până la şase senzori seismici cu şi fără fir, destinaţi operaţiunilor de căutare şi localizare a victimelor surprinse sub dărâmături.

Leader Search

Sistemul poate conţine cel mult şase senzori, trei legaţi în serie prin cablu şi trei wireless. Dispozitivul de afişare şi control oferă şase butoane pentru acces rapid şi individual la senzori. Beneficiază de clasificare IP54 şi rezistă la cădere accidentală de la 2 metri.

Leader Search

Leader Search poate utiliza un microfon / difuzor pe fir pentru comunicare cu victimele, iar dispozitivul de afişare şi control permite conectarea a două perechi de căşti cu tehnologie de reducere a zgomotului de fond pentru ascultarea senzorilor seismici sau comunicare.

Raza sistemului wireless este de 100 m în câmp deschis. Senzorii rezistenţi la şoc şi clasificaţi IP67 pot fi ascultaţi simultan sau individual, iar dispozitivul de afişare va indica intensitatea şi frecvenţa semnalelor sonore.

Detalii tehnice suplimentare sunt disponibile în broşura de mai jos.

Broşuri şi alte informaţii

Compania Ultrans TM este unic distribuitor al produselor Leader în România. Putem organiza sesiuni de instruire pe tema căutării şi salvării urbane alături de personal experimentat în operaţiuni USAR internaţionale.


PDF File

Catalog [EN]
Leader USAR

PDF File

Broşură [EN]
Leader Search

Link

Site Producător