Amestecătoare de linie Leader Mix
Leader
Leader Mix Amestecător Linie

Leader Mix este un sistem pentru amestecarea automată a tuturor tipurilor spumogeni de la 0,3% la 6%, ce poate fi livrat ca instalaţie fixă pe autospecială sau ca utilaj independent. Designul mecanic simplu este compromisul ideal între un inductor venturi şi un sistem automat tradiţional deoarece oferă o gamă largă de debite şi procentaje de amestecare.

Amestecătorul Leader Mix poate opera între 5 şi 16 bari cu debite ce variază între 200 şi 1050 l/min. Procentajul amestecului va fi controlat cu precizie între 0,5% şi 6%, iar sistemul se va adapta automat fără să fie afectat de variaţiile de debit ale ţevii de refulare.

Alte echipamente pentru lucrul cu spumă
Leader Echipamente Spumă

Leader poate oferi şi alte unelte sau sisteme pentru lucrul cu spumă: unitate portabilă de producere a spumei, amestecător venturi din material compozit, ţeavă de refulare din material compozit pentru spumă de joasă înfoiere, sistem automat pentru amestecare la debite mari şi ţeavă de refulare multifuncţională din material compozit cu inel de selectare a modului de lucru.

Consultaţi catalogul pentru mai multe detalii.

Broşuri şi alte informaţii

Compania Ultrans TM este unic distribuitor al produselor Leader în România.


PDF File

Catalog [EN] Leader
Echipamente spumă

Link

Site Producător