Monitorizare stabilitate Sentry
Leader

Leader Sentry este un echipament USAR (căutare şi salvare urbană) pentru monitorizarea stabilităţii structurale a clădirilor afectate de explozii, cutremure şi alte dezastre. Sistemul va alerta optic şi acustic pompierii sau echipele USAR în cazul riscului iminent de prăbuşire.

Leader Sentry

Echipamentul conţine senzori laser pentru monitorizarea mişcării unui punct al structurii, cu sensibilitate de 1 mm şi opţiuni de alarmare la detectarea mişcărilor de 5 mm - 100 mm.

Leader Sentry este capabil să detecteze o deplasare de 5 mm de la o distanţă de 30 m. Luneta ataşata permite operatorului să aleagă cu exactitate punctul moniitorizat. Întreruperile accidentale (oameni, păsări, maşini) sunt filtrate pentru a nu genera alarme false.

Leader Sentry

Se pot utiliza doi senzori laser conectaţi la Sentry pentru a monitoriza ambele părţi ale unei clădiri instabile şi a îmbunătăţi siguranţa personalului de intervenţie. Varianta cu un singur senzor rămâne utilă pentru monitorizarea alunecărilor de teren sau malurilor şi atunci când clădirea riscă să se prăbuşească într-o singură direcţie.

Leader Sentry

Detalii tehnice suplimentare sunt disponibile în broşura de mai jos.

Prezentare sistem Leader Sentry

Broşuri şi alte informaţii

Compania Ultrans TM este unic distribuitor al produselor Leader în România. Putem organiza sesiuni de instruire pe tema căutării şi salvării urbane alături de personal experimentat în operaţiuni USAR internaţionale.


PDF File

Catalog [EN]
Leader USAR

PDF File

Broşură [EN]
Leader Sentry

Link

Site Producător