Pistolul MPN de joasă presiune
Cold Cut Systems

MPN (Ajutaj Multifuncţional) vine în completarea sistemului Cold Cut Cobra pentru a-i extinde utilitatea şi în alte tipuri de intervenţii. Având la dispoziţie cele două opţiuni, stingătorul cu hidroperforare şi MPN, pompierii pot gestiona eficient diferite scenarii, cum ar fi incendii auto, incendii exterioare, lichidarea focarelor, decontaminare şi atac cu spumă.

Cold Cut MPN
Model de pulverizare infinit variabil

MPN are forma unui pistol cu două mânere şi poate genera modele variabile de pulverizare. Tipul de pulverizare poate fi ajustat cu uşurinţă: aproape instantaneu jetul va trece de la forma compactă la pulverizare în formă conică, cu unghi de atac mare.

Controlul radio, aşa cum este utilizat în mod normal la sistemul Cobra, nu mai este necesar la operarea MPN; în schimb, MPN este acţionat hidraulic. Pistolul va fi ataşat printr-o operaţiune simplă la acelaşi furtun utilizat şi pentru stingerea cu hidroperforare, fiind furnizată aceeaşi cantitate de apă, dar la o presiune mai mică la pompă. Presiunea la ajutaj variază între 3 – 22 bari, în funcţie de modelul de pulverizare ales de servant.

Cold Cut MPN
Broşuri şi alte informaţii

Ultrans TM este unic reprezentant al Cold Cut Systems în România.

MPN este compatibil cu toate kiturile Cold Cut Cobra pentru integrare, nu şi cu unităţile cadru. Contactaţi echipa noastră de vânzări pentru mai multe informaţii.


PDF File

Broşură MPN

Link

Site Producător


Cold Cut MPN