Unitate cadru autonomă Cobra
Cold Cut Systems

Unităţile cadru autonome Cobra cu motoare proprii sunt utilizate în general în aplicaţii industriale sau intră în dotarea centrelor de pregătire pentru pompieri, unde nu este necesară o autospecială completă. Se evită integrarea unităţilor cadru în vehicule deoarece apar costuri suplimentare de mentenanţă a motoarelor, spaţiul ocupat este mult mai mare, iar servanţii vor accesa cu dificultate echipamentele.

Pompa unităţii cadru C360P este acţionata de două motoare ce oferă o autonomie de peste o oră cu un plin de 20 l de benzină. Poate fi o soluţie pentru autospeciale simple de primă intervenţie dacă se urmăreşte reducerea drastică a costurilor de integrare. Cu toate acestea, pistolul MPN de joasă presiune şi anumite accesorii nu pot fi utilizate împreună cu unităţile cadru.

Unitatea cadru C360D este un sistem „heavy-duty” destinat mediilor dificile, proiectat pentru flexibilitate maximă în privinţa manevrabilităţii şi transbordării între diferite vehicule - aeriene, maritime, terestre. Pompa este acţionată de un motor diesel cu 4 cilindri şi PTO. Este o alegere potrivită atât pentru intervenţiile de salvare, cât şi pentru tăiere industrială sau dezafectare, având avantajul de a tăia fără căldură.

Pentru detalii tehnice complete puteţi consulta broşurile disponibile mai jos.

Cold Cut Cobra
Broşuri şi alte informaţii

Ultrans TM este unic reprezentant al Cold Cut Systems în România şi poate organiza, alături de experţi în tactici de stingere cu hidroperforare, sesiuni de instruire cu privire la tehnici avansate de combatere a incendiilor şi utilizarea corectă a stingătorului cu hidroperforare Cobra.

Vă rugăm să ne contactaţi pentru consultanţă în vederea alegerii unei configuraţii corect adaptată mediului de lucru, cu ajutorul unei liste complete de opţiuni şi preţuri.


PDF File

Broşură [EN]
Unitate cadru C360P

PDF File

Broşură
Unitate cadru C360D

Link

Site Producător


Cold Cut Cobra