Soluţii transport CBRNe Saab
Saab
Saab Transport CBRNe

Soluţia Saab de transport CBRNe este un container unic, proiectat pentru transportarea în siguranţă a probelor CBRNe, explozibililor şi a altor materiale periculoase. Echipamentul este certificat pentru toate tipurile de transport rutier, feroviar, maritim, fluvial şi aerian, în conformitate cu reglementările ADR, RID, IMDG-code şi ICAO-TI/IATA.

Carcasa exterioară este fabricată din aluminiu cu margini ranforsate şi oferă suport pentru semnalizare ONU. Interiorul carcasei conţine un material de absorbţie a şocurilor ca protecţie pentru containerul intern de transport. Capacul este fixat pe carcasă în opt puncte. Înăuntrul carcasei se află patru compartimente pentru semnalizare ONU, sigilii, documentaţie pentru transportare, documentaţie pentru prelevare, manualul de instrucţiuni şi lista de accesorii.

Containerul intern de transport este fabricat din oţel inoxidabil şi materiale pentru absorbţia şocurilor. Inserţia este închisă într-un material absorbant cu o capacitate de absorbţie de 1 litru de lichid sau 10 grame de explozibil.

Saab Transport CBRNe

Detalii tehnice suplimentare sunt disponibile în broşura de mai jos.

Broşuri şi alte informaţii

Compania Ultrans TM este unic distribuitor al produselor Saab în România.


PDF File

Broşură [EN] Saab
Transport CBRNe

Link

Site Producător