Cold Tap
Cold Cut Systems

Cu accesoriul Cold Cut Cold Tap se pot evacua fluide sau gaze dintr-un rezervor, cisternă sau tanc, folosind tehnicile de hidroperforare şi tăiere la rece. Acest sistem poate fi folosit pentru situaţii de urgenţă sau dezafectare şi dezasamblare.

După ataşarea Cold Tap la tancul cu lichid sau gaz, operaţiunea de tăiere şi evacuare poate fi efectuată dintr-o zonă protejată, de la o distanţă sigură. Asiguraţi-vă că echipamentul, etanşarea folosită şi linia de evacuare sunt potrivite pentru lichidul sau gazul ce se doreşte evacuat.

Cold Tap este acţionat de un motor hidraulic ce va primi ulei de la un sistem hidraulic deja existent sau de la un bloc hidraulic auxiliar furnizat de Cold Cut Systems. Cantitatea şi viteza abrazivului sunt manevrate prin control radio sau manual şi o unitate separată de control a valvei hidraulice.

Cold Cut Cobra Accesorii
Cutting Frame

Cu accesoriul Cold Cut Cutting Frame se poate obţine rapid o gură de vizitare pentru persoane, folosind amestecul abraziv pentru tăiere. Dimensiunile depind de cadrul folosit; acesta poate fi livrat în mai multe dimensiuni şi modular.

Duza Cutting Frame se deplasează de-a lungul unei şine cu ajutorul unui motor hidraulic. Motorul este acţionat de un sistem hidraulic deja existent sau de la un bloc hidraulic auxiliar furnizat de Cold Cut Systems. Cantitatea şi viteza abrazivului sunt manevrate prin control radio sau manual şi o unitate separată de control a valvei hidraulice.

Cold Cut Cobra Accesorii
Pipe Cutter

Cu accesoriul Cold Cut Pipe Cutter se pot tăia rapid conducte de orice diametru, folosind amestecul abraziv pus la dispoziţie de echipamentul Cobra. Timpul necesar tăierii depinde numai de grosimea conductei.

Duza Pipe Cutter se deplasează de-a lungul a două lanţuri ataşate conductei, cu ajutorul unui motor hidraulic. Motorul este acţionat de un sistem hidraulic deja existent sau de la un bloc hidraulic auxiliar furnizat de Cold Cut Systems. Cantitatea şi viteza abrazivului sunt manevrate prin control radio sau manual şi o unitate separată de control a valvei hidraulice.

Cold Cut Cobra Accesorii
Broşuri şi alte informaţii

Ultrans TM este unic reprezentant al Cold Cut Systems în România.

Aceste accesorii se vor conecta la sistemul Cobra printr-un kit hidraulic achiziţionat separat. Contactaţi echipa noastră de vânzări pentru mai multe explicaţii.


PDF File

Broşură
Cold Tap

PDF File

Broşură
Cutting Frame

PDF File

Broşură
Pipe Cutter

Link

Site Producător


Cold Cut Cobra